1.09.2011

hard work work

Vid den här tiden om en vecka sitter jag i min nya lya tillsammans med min ny sambo Norpis. IH. Peppen är påtaglig, som sagt. Idag rockade jag och Alba Pasta Haus bara vi två, vilket resulterade i mycket positiv kritik från kunderna och 760:- i dricksskålen. FETT. Vi kör samma sak imorgon!

Just det, jag fick 168 stycken ögonskuggor i julklapp! En palett med 48st av Fredriks systrar. Och en palett med 120st av Fredriks föräldrar :) Så nu funtar jag på om en skulle börja slänga upp lite sminkningar och shit i blåggiz när jag har tid och lust med det. Lite ytlighet har väl aldrig skadat? ("Bara för att man är ytlig betyder inte det att man inte är djup") Skulle det vart sköj? Frågan är hur många läsare jag har egentligen. Jag vet 3 personer som läser här ofta/ibland. Är det fler än Elin, Mary och Alba? Haha. Elin, jag vet att du skulle gilla det iallafall. Så om inte annat gör jag det för din skull! 

Imorgon skulle jag egentligen varit ledig, men hoppar in för Nicole som är sjuk. Samma sak på måndag. Så nu ska jag vara duktig_chey och jobba 7 dar i sträck. Heja mig. Sedan flyttar vi! HEJA MIG mf.
Nu: ringa och säga godnatt till Fredrik för att sedan krypa till kojs med säsong 3 av Skins. Klockan ringer 9:00 imorgonbitti. Natti natti alla! (..hmja med "alla" menar jag ju Elin.. och Mary... och Alba! Hihi)

2 kommentarer: